Хари Потър и Пърси Джаксън ще гостуват в Алеята на книгата тази седмица!

kolaj harry percy

Тази седмица, от утре до неделя, на булевард “Витоша” в София ще се проведе инициативата “Алея на книгата” – пешеходно книжно изложение, в което участие ще вземат 50 издателства, разположени на 18 шатри. За феновете на фентъзито интерес ще представляват събитията, посветени на Хари Потър и Пърси Джаксън, любимите герои в жанра от 21-ви век.

Хари Потър ще гостува на Алеята на книгата утре, от 18 до 19ч, на булевард “Витоша” 66. Организаторите обещават среща с истински фенове на Джоан Роулинг, викторина и магически награди. Ще има по нещо както за най-заклетите фенове на “Хари Потър”, така и за новоприетите ученици в “Хогуортс”.

Пърси Джаксън събира почитателите си в сряда, в същия час и на същото място като Хари.  Всички полубогове, митични герои и злодеи ще могат да споделят любовта си към света на Пърси Джаксън. Приготвили сме ви куп изненади, а за най-верните фенове има предвидени легендарни награди! На това събитие се очаква да прочета откъс от най-новата книжка за сина на Посейдон, “Поверително от Лагера на Нечистокръвните”.

Посетете Алеята на книгата и се запознайте с други почитатели на любимите си герои – Хари Потър и Пърси Джаксън!

Оставете отговор