Финалът на Турнира – Бъмбълби срещу Морати

bumblechomorathi - queen
И така стигаме и до финалния Дуел в новия Турнир за Герои и Злодеи на Цитаделата. След повече от месец гласувания до последния етап достигнаха един герой и една злодейка.
Храбрият аутобот Бъмбълби от поредицата “Трансформърс” на Hasbro е идеалният приятел, за който може да си мечтаете, силен робот, който става на бърза спортна кола. Но може би не всички знаят, че той е един от най-великите герои на Кибертрон, скаут на Оптимус Прайм, изправял се срещу могъщи злодеи като Мегатрон, Юникрон и Падналия. В новия ни Турнир той постигна впечатляваща победа срещу Терминатора в първия кръг и труден успех срещу Магнус Чейс на полуфинала. Ще му стигнат ли силите и за титлата?
Кралица Морати от фентъзи света на Warhammer, създаден от Games Workshop е могъща вещица, продала душата си на ужасяващи демони, за да поквари собствения си син Малекит и раздели елфите навеки. Нейната тайна мечта е да стане богиня, а в нашия Турнир тя постигна донякъде изненадващи успехи над хибридния динозавър Индоминус Рекс и изкуствения интелект Ултрон. Може ли обаче да довърши започнатото и да се поздрави с титлата?
В крайна сметка решението е ваше. Гласуването ще продължи до утре в 12ч в анкетата ни във Фейсбук.

Оставете отговор