Финалното гласуване е за Филм на годината

Movie of the Year 21

Стигнахме и до последното гласуване за 21-вите годишни награди за фентъзи и хорър на клуб “Цитаделата”, което е в категорията за Филм на годината. То ще продължи до утре в 12.00ч и включва следните участници:


bike trails

Първата номинация е за научнофантастичния шедьовър “Дюн” на режисьора Дени Вилньов по едноименния роман на Франк Хърбърт. Класическият епос за Избрания, озовал се на пустинната планета, където го очаква съдбата му е озвучен от великолепната музика на Ханс Зимър, а в главната роля виждаме красавеца Тимъти Шаламе.

Втората номинация е за “Демоничният убиец”, страховитият трети филм от поредицата “Заклинанието”, заснет от режисьора Майкъл Чавес по може би най-спорния случай на паранормалните изследователи Ед и Лорейн Уорън, когато те твърдят, че обвинен в убийство младеж не носи отговорност за действията си, понеже е бил обсебен…

Третата и финална номинация е за филм от рубриката ни Азиатско каре и по-конкретно “Учителят Ин-Ян: Мечта за вечността” на режисьора Гуо Дзинмин, красива вълшебна история за воини-свещеници, които трябва да се изправят срещу най-могъщия демон, създаван някога… Змията, която не може да умре! Любов, приятелство, измяна и опустошителна магия съжителстват в тази наистина епична история.

Наградата за Филм на годината съществува от 2007-ма година, а сред носителите й личат имената на заглавия от поредиците “Хари Потър”, “Хрониките на Нарния”, “Черният рицар”, “Междузвездни войни”, “Трансформърс” и “Цар Лъв”, като през миналата година спечели “Соник”! Кой ще е новият победител? Гласувайте сега!

Оставете отговор