Фестивал на книгите-игри този уикенд!

avengerbg
“Книжен Център Славейков” организират фест на книгите-игри този уикенд, като от събота и неделя ще има среща с писателите Ейдриън Уейн и Колин Уолъмбъри, а понеделник – “Хелоуин” тържество с награди до 100 лв за покупки! Ето какво пишат от КЦ по този повод:
“Направо на новината: Книжен Център Славейков стана на една годинка! 🙂 Някои от вас сигурно помнят как започнахме миналия октомври, със задължителното Хелоуинско представяне на “Градска Вещица” на Върджил Дриймънд, за което тя ни гостува специално от Монтана. Оттогава се изтърколиха 12 месеца, през които постепенно, но неотклонно развихме потенциала на този културен център и Дом на книгите-игри:
1. Първата книжарница за книги-игри в света, с всички заглавия, стари и нови, български и английски,
2. Безплатна библиотека, от която стотици деца, нови и стари фенове могат да си вземат свободно книги-игри за четене,
3. Уникална книжарница за нови англоезични романи, комикси, манга, енциклопедии и всичко останало – на двойно и тройно намалени цени,
4. Редакцията на нашата Издателска къща “Книги-Игри” (ИККИ),
5. Художествена галерия за изложби на известните ни художници на комикси, книги-игри и фантастика,
6. Школата за изкуства, която събира най-опитните майстори на перото и четката в тези жанрове – с хората, които искат да се усъвършенстват в тях,
7. И последно Сцената за изкуства, която дава свободна трибуна за изява и популяризация на всеки творец.
Благодарим за подкрепата на тези, които ни помагат и оценяват това, че ни има – но занапред ще имаме нужда от всички вас, защото се захващаме наистина сериозно с нещата.
Но преди работата – празниците! 🙂
По повод рождения ни ден решихме да ви поканим на първия (все отнякъде трябва да се започне) Книги-Игри Фест. Ето програмата:
Събота (29.Х.): от 16 до 19 часа
Представяне на много редки и интересни англоезични книги-игри от 80те. Среща с Ейдриън Уейн. От 17:30 до края – първата среща на Колин Уолъмбъри (Любо Николов) с читатели! Можете да си закупите евтино някоя от всичките му 30 книги-игри – с лично посвещение. Време за снимки и разговори и запознаване с писателския му курс, който започва в 19 часа.
Неделя (30.Х.): от 16 до 19 часа
От 16 до 17:30 часа не пропускайте специалния ни гост Върджил Дриймънд! Голяма промоция (-30%) на “Градска вещица” и на старите ѝ книги-игри. Последна възможност и да разгледате Първата изложба на Книгите-Игри, с класическите илюстрации на Ивайло Иванчев и корици на Димитър Стоянов-Димо – и промоция на всички постери от изложбата и плакати (над 60 вида, от любимите книги-игри до най-нашумелите филми и видеоигри).
Понеделник (31.Х.): от 18 до 21 часа
Хелоуинско Р.Д. парти за всички автори и читатели, малки и пораснали, с големи награди за костюм (100лв във ваучери за покупка)! Заповядайте, костюмирани или не, забавлението е гарантирано. И през трите дни на феста ще важат множество промоции и намаления, така че ако дълго сте отлагали да посетите Дома на книгите-игри, сега е моментът! 🙂 Донесете ни, ако можете, и книги-игри за безплатната ни КИ Библиотека – ще се радваме да ви разменим от нашите книги срещу тях – а вие можете да си изберете за четене вкъщи от всички заглавия, които сме събрали досега.”
Запишете се за събитието във “Фейсбук“!

Оставете отговор