Фантастичната четворка : Атаката на сребърния сърфист

Фантастичната четворка : Атаката на сребърния сърфист

 

Author: Eragon 16
Date: 24.06.2007

FantFour2_poster.JPG
След като преди две години се насладихме на великолепния, дългоочакван филм по комикс „Фантастичната четворка”, който се хареса на публиката, беше време под светлините на прожекторите да застъпи и продължението: “Фантастичната четворка: Атаката на сребърния сърфист”, който засега също се приема много добре.
Историята ни показва какво се случва с героите ни след победата им над доктор Дуум в първия филм. Сю и Рийд са отдадени на любовта си и дори започват приготовления за светба. Сватба, която става световна новина.
Бен е много щастлив със своята нова любов Алиша, а Джони е все такъв сваляч.
Но въпреки че картинката изглежда толкова спокойна, скоро над света започват да стават странни неща. Реките се заледяват, а в пустинята започва да вее невижда досега там сняг.
Но на какво ли се дължи това? Дни преди сватбата Генерал Хагър и екипа му възлагат на Рийд задача да проследи причинителя на тези вреди. И на сватбения ден те биват атакувани от непознат враг. Да! Сребърния сърфист. Но след като той побеждава Джони в преследване, а от супер силата на сърфиста Джони сменя силите си с всички, които докосне. Но не само той е променен от силата на сърфиста. След като доктор Дуум оживява, той се опитва да привлече на своя страна супер-сърфиста. Не успява,но за сметка на това след сблъсъка със сърфиста нещо в него се променя и жестоките белези от придобитите в миналата част сили ги няма.
Той предлага помощта си на Генерал Хагър и той се съгласява, но екипа на четворката е не много благосклонен към това. Те разбират, че силите на сърфиста се крият в неговата дъска и, че ако тя му бъде отнета той няма да има тези могъщи умения.
Така те изготвят изобретение, с което да спрат сърфиста и да го свалят от неговия сърф, пълен със супер сила.
Дали ще успеят да спрат сърфиста,и ще разберат ли защо е пристигнал на тяхната планета? Ще успеят ли да спрат коварния план на Дуум? Гледайте този филм и ще разберете.
Ефектите са на изключително ниво. И няма как да е друго. Екшънът също. Сюжета също е на ниво. А актъорите…мммм. Джесика Алба(Сю Сторм) отново ни доказва че освен апетитна хапка, може да е и изключителна актриса, на която да се възхищаваме.
Йоан Гръфърд (Рийд Ричардс), който е малко недооценяван в близките години също е много добър в ролята си.
Крис Еванс (Джони Сторм) тук е типичния сваляч, както в първата част и може би такава роля най му отива.
Майкъл Чъклис (Бен Грим) е перфектният каменен огр,е който пръска лафове под път и над път и е изключително симпатичен.
За злодеите Джулиян Макмахън (Доктор Дуум) и Лоурънс Фишбърн (озвучаване на сребърния сърфист) няма какво да говорим. Особено първия е невероятно зъл и умен.
Тим Стори отново ни поднася букет от ефекти,красив каст и много динамика и укшън в това високобюджетно приключение “Фантастичната Четворка : Атаката на Сребърния Сърфист”.

Оставете отговор