Усмивката е третият номиниран за Злодей на годината

Smile-Entity-takes-Dr-Northcotts-form

Зловещото безтелесно присъствие от филма на ужасите “Усмивка” печели третата номинация в категорията за Злодей на годината от наградите на Цитаделата. Това изчадие ще опита да стане едва вторият хорър злодей, печелещ наградата, след като Пениуайз Танцуващия клоун направи това през вече не особено близката 2017-та година.

Не е съвсем ясно какво точно същество е Усмивката, макар най-вероятно да става дума за някакъв вид демон. Това, което се знае е, че тя е свиреп хищник, който подлудява жертвите си, докато те не отнемат живота си с изкуствена и зловеща усмивка на лицата. Човекът, който е най-близък свидетел на самоубийството е следващият, на който Усмивката се лепва и така до безкрай. Повече за създанието и методите му на лов може да прочетете ТУК.

smile laura

С Усмивката тройката номинирани за Злодей на годината вече е оформена, след като през предишните дни Ви представихме другите двама участници – Араго от класическото аниме Yoroiden Samurai Troopers и Звярът от едноименния филм за лъв-човекоядец, мъстящ за избитото си семейство. Един от тримата ще спечели наградата, като това ще бъде решено на гласуване, започващо утре и продължаващо до неделя на обяд. Всеки от вас, читателите на сайта, си има собствени съображения защо фаворитът му е един, а не друг, но може би е факт, че от тримата участници, Усмивката е най-зла, за което свидетелства и тази сцена, забранена за лица под ако не 18 години, то поне 16 години:

Оставете отговор