Актьорът на “Черната пантера” почина от рак

chadwick

На 43 години е починал Чадуик Боузман, актьорът на “Черната пантера”. Той е изгубил битка с рак на червата, болест, с която е бил диагностициран преди четири години. Затова време той успя да изиграе ролята на Черната пантера, един от най-великите герои на “Марвел” и то по начин, който завинаги му печели място в сърцата на феновете. Боузман участваше и в много други филми, затвърждавайки имиджа си на боец. За съжаление в началото на годината актьорът бе сниман в много лошо състояние и видимо отслабнал. Феновете тогава се надяваха това да е за роля, а той всъщност си е отивал. Въпреки това Боузман до последно остана дискретен.

Смъртта му смаза света на шоубизнеса. “Беше мил човек и брилянтен актьор. Изпълненията му ще останат във вечността. Бог да го прости!”, коментира Дензъл Уошингтън. “Съкрушени сме от смъртта на Чадуик Боузман, един от най-свестните хора и големи таланти, които съм срещал”, каза бившият шеф на “Дисни” Боб Айгър. “Показа ни какво е да си велик между химиотерапията и операциите”, сподели Опра Уинфри. “Той беше нашият Черната пантера”, рече Кевин Фейги. “Чадуик бе специален”, допълни и Крис Еванс.

Дори политиците не останаха безучастни. “Той вдъхнови поколения и им доказа, че могат да бъдат супергерои”, каза Джо Байдън, кандидатът за президент на Демократите. Камала Харис, която заедно с него се състезава за поста вицепрезидент, допълни: “Сърцето ми е разбито. Приятелят ми Чадуик беше брилянтен”.

Поклон пред светлата памет на Чадуик Боузман!

Оставете отговор