Ужаси от Сан Диего!

the nun poster 2

Вчерашната вечер на фестивала “Комик-Кон” в Сан Диего бе посветена на филмите на ужасите, а до зрителите по света долетя и втори плакат на хорър филма “The Nun”, който очакваме да излезе през септември тази година. Той показва контраста между сестра Ирена и дегизирания като монахиня зъл демон Валак, познат ни от втората част на “Заклинанието”, като в същото време и загатва за възможно обсебване. Във всеки случай продуцентът Джеймс Уон обещава, че това ще е най-страшният филм от вселената на “Заклинанието” досега, което е голямо обещание предвид ужасните истории от предните епизоди на поредицата. Тя няма изгледи и да свърши скоро, тъй като догодина очакваме трети филм от поредицата “Анабел”, в който гадната кукла започва да върлува из музея с прокълнати вещи на семейство Уорън.

В същото време голямата новина от вечерта бяха първите кадри от втората част на филма “То” по Стивън Кинг, които бяха ексклузивни за фестивала, но надъхаха почитателите на първия филм, спечелил овациите на зрителите. Режисьорът Анди Мушети предупреди, че за него зрителите ще трябва да си носят “пелени за възрастни”, а думите му са били потвърдени от кадри с Бил Скарсгард, който се завръща в ролята на Пениуайз.

Ще продължаваме да следим по-интересните новини от фестивала “Комик-Кон” в Сан Диего, така че не пропускайте да ни посещавате и през следващите дни.

Оставете отговор