Уейд Уотс и Валериан започват втория етап от Дуелите за тази година

Wade vs Valerian

Уейд Уотс от “Играч първи, приготви се” и Валериан от “Валериан и градът на хилядите планети” започват втория етап от Дуелите за тази година, в който победителите от първите 16 битки за 2018-та ще се изправят един срещу друг. Идеята е Дуелите тази година да образуват цяло първенство и накрая да имаме шампион за целия сезон, а не за отделен Турнир, както беше досега. Дали ще се получи, предстои да разберем, а сега се съсредоточете за двубоят от тази седмица.

Уейд играе с игровия си герой Парцифал във виртуален свят, вдъхновен от култовите истории на 80-те години. Той дебютира тази година в нашите Дуели, като спечели победа срещу Сам Флин от “Трон: Заветът”.

Валериан е агент, пътуващ в космоса и времето, герой от френски комикси, оживели на филм през миналата година. След като влезе в Топ 3 на геройската ни класация от наградите на Цитаделата за 2017-та, той спечели драматично първия си Дуел тази година срещу Томас от “Лабиринтът”.

Както знаете от филма на Люк Бесон, Валериан влезе в пазар, съществуващ в повече от познатите измерения благодарение на специални очила, а Уейд си има екипировката от “Играч първи, приготви се”. За тази битка двамата обаче попадат в неутрална виртуална среда, а именно арената от “Трон: Заветът”. Гласувайте кой ще победи до утре в 13:00ч!

Оставете отговор