“Тримата вълшебници и Златното руно” – вече в наличност!

final cover three wizards

“Тримата вълшебници и Златното руно”, петата моя самостоятелна книга, вече може да се поръча от сайта на издателство “Горната земя” ТУК! Книгата излиза под редакцията на Весела Фламбурари и с илюстрациите на Даниел Комбаков-Кокомба. В началото на всяка глава има чернобяла илюстрация, а общият обем е от 118 страници. Издателите ми я определят като подходяща за деца между “8 и 110 години”.

Преди много време в една далечна земя имаше едно кралство. Кралството процъфтяваше, защото притежаваше райското Златно руно. Тамошният свят приличаше на приказка и бе събрал ведно вълшебници, дяволи, елфи, разбойници, гоблини и магьосници. Но най-хубавото из онзи чуден свят бяха приключенията и учениците Хелън, Джеръми и Артър изживяха най-вълнуващите перипетии.

Предателство, кураж, саможертва и любов – героите опитаха от всичко. Защото Дяволския човек открадна Златното руно и пусна дракона си на свобода. А щом над древните гори лети страшен дракон, всички трябва да сме особено внимателни, нали така?

В новината за излизането на книгата искам да благодаря сърдечно на Весела Фламбурари както за това, че ме покани да участвам с проект за нейното издателско ателие, така и за великолепната редакция, която, вярвам, ще позволи на книгата да ви направи силно впечатление, а също и за изключително човешкото отношение към мен като автор. Тази книга, вярвам, ще хареса на читателите, обикнали “Сказания за Ледената планина”, “Черната корона” и “Звездата на Гибелта”, но също така ще допадне и на техните деца или по-малки братя и сестри. Както винаги, разчитам на подкрепата на всеки един от вас. Благодарение на помощта ви, последните ми три книги постигнаха успех и достигнаха до библиотеките на много стойностни читатели. Нека “Тримата вълшебници и Златното руно” също да постигне това – хората, които съдействаха за написването й го заслужават!

Искрено Ваш:
Александър Драганов

 

2 коментара за “Тримата вълшебници и Златното руно” – вече в наличност!

  • Alexander  :

    Всяка бройка от книгата излиза с подарък от издателството!

  • Alexander  :

    За да няма объркване, да напиша и тук, че премиера на книгата през тази година НЯМА да има. Може да я поръчате от линка, даден в новината 🙂

Оставете отговор