Третата “Ралмия” вече онлайн в “Читанка”!

ralmia 3

Третата книга от поредицата “Хрониките на Ралмия” вече е достъпна за четене онлайн, нещо, което е станало факт още на 25-ти октомври, но аз съм пропуснал, улисан в автомобилните състезания, които следя. Затова със закъснение ви споделям линк, където може да прочетете “Изумруда на “Базилиска”:

ИЗУМРУДА НА БАЗИЛИСКА – Книга трета от Хрониките на Ралмия

Както и за предната книга, тук отново трябва да благодаря на Надя Михайлова за страхотната редакция и човешко отношение, както и на “Читанка” за платформата, позволяваща ми да достигна повече читатели. Повече за сюжетът на книгата:

Когато се явява на кастинга за филма „Хрониките на Ралмия“, Джефри вижда шанс да припечели добри пари и да пробие в Холивуд. За колегата му Чарли, съперник за главната роля, това пък е начин да изживее приключенията от любимите си книги за мечове и магии, с които е израснал. В действителност обаче и двамата са отведени в друг свят, където ще трябва наистина да извършат това което са смятали, че ще е само игра и да се изправят срещу новото зло, връхлетяло вълшебната страна Ралмия — ужасяващите и безмилостни черни елфи, които, веднъж научили за появата на момчетата, изпращат най-безмилостния си убиец, за да ги пресрещне и сложи край на приключението им още преди то да е започнало…

Третата книга от поредицата „Хрониките на Ралмия“ е фентъзи, излязло във форума на сайт „Цитаделата“ преди повече от десет години. Тези книги имат голяма сантиментална стойност за мен, не на последно място заради подкрепата на читателите към тях, при все всичките им дертове. Надявам се редактираната версия да задоволи и онези от вас, останали ми верни през годините, но свикнали на хубаво с книги като “Черната корона” и “Звездата на гибелта”. Издаването на “Изумруда на Базилиска” е с идеята да ви достави малко радост в тези смутни времена.  Приятно четене!

Оставете отговор