“Трансформърс” снимаха сцени в Мачу Пикчу

optimus gunman

Седмият филм от поредицата “Трансформърс” е имал снимки в Мачу Пикчу, древната столица на инките в Перу! За плановете на поредицата да работят в индианския град се знаеше от преди месеци, но наскоро от екипа зад филма обявиха, че са завършили работа там и се насочват към Монреал, Канада, за снимки на автомобилни преследвания.

Мачу Пикчу е град, построен в чест на император Пачакути, като е най-разпознаваемият символ на инките и цивилизацията им. За съжаление уникалният град е бил напуснат с настъпването на испанското нашествие, което слага край на индианската империя.

Седмият “Трансформърс”, озаглавен Rise of the Beasts (“Възходът на Зверовете”) трябва най-после да вкара в сагата обичаните герои от анимацията “Войната на Зверовете”, така популярна сред феновете през 90-те години. Това вече се случи в няколко сериали от вселената и дори има основателна тревога, че тези герои малко се преекспонират, подобно на роботите от оригиналното първо поколение, чиито дизайн се наложи след успеха на “Бъмбълби” през 2018-та. За тях е и рисуваната поредица “Кибервселена”, която също ще бъде продължена с четвърти сезон, наскоро обявен от “Амазон”.

“Трансформърс” е един от най-популярните фендъми в Цитаделата, но дори при нас започва да се усеща известна умора от постоянния поток нови неща. За съжаление западните поредици се контролират от продуцентите, които няма да мирясат докато не изцедят и последната стотинка от произведенията, чиито права притежават. Затова ни остава да се надяваме поне екипите им да се постараят това да стане по възможно най-приятния начин – с качествени продукции.

Cybervese-New-Promotional-Banner

 

Тагове:  

Оставете отговор