Трансформърс: Роботи под прикритие #4

rid4

Четвъртият брой от списанието “Трансформърс: Роботи под прикритие” излезе по сергиите миналата събота, но аз се наканих чак сега да му напиша ревю. Лош, Спархоук, знам, но дори и на мен е трудно да смеля всичко, което излиза с марката “Трансформърс”, макар че си струва усилието – поредицата рядко дава засечки.
Новият брой върви с играчка на чаровника Сайдсуайп, който е и на задната корица /на предната е Оптимус Прайм/. Играчката може да изстрелва части от себе си и е сигурно, че ще допадне на малчуганите.
Броят започва с игри – “Преброй роботите” и “Какво крият десептиконите”, след което виждаме профил на Стронгарм.
Комиксът в броя “Мистерията продължава” изпраща Аутоботите по следите на Оувърхед, десептиконка буфалоид, която се крие под формата на боклукчийски камион и има пререкания със Стронгарм. В това време Сайдсуайп пътува с Дени и малкия Ръсел на аукцион за боклуци, като се прави намигване към слабоизвестно в България риалити шоу. Отново има кратка поява на героите от “Трансформърс Прайм” Бълкхед и Ултра Магнус, но тази част от историята явно е мост към следващата и прави впечатление най-вече с красивия арт.
По средата на комикса и списанието обаче има уникален плакат на Бъмбълби и само заради него непременно трябва да си вземете броя.
След комикса има още една игра – “Странно съобщение”, в което читателят трябва да декодира послание от Оптимус Прайм. Следват отговорите на игрите, профил на десептикона Тъндърхуф и Сайдсуайп на задната корица.
Като цяло, чудесен брой от страхотно списание, излизаш навреме за слънчевия сезон.
sideswipe magazine

Оставете отговор