Трансформърс: Роботи под прикритие, брой 2

spisanie broi 2 efekt
На вестникарските сергии и магазинчета у нас вече може да се намери и втория брой на списанието “Трансформърс: Роботи под прикритие”, който излезе тази събота, на 12-ти март. Както и в предния брой, в този също има интересна комбинация от игри, плакати, профили на герои, страхотен комикс и подарък-играчка.
В началото на комикса имаме профили на герой и злодей.
Героят е САЙДСУАЙП, моят любимец от новите герои в анимацията “Роботи под прикритие”, темпераментен млад аутобот, който се превръща в бърза спортна червена кола. Показани са силните и слабите му страни на фона на чудесна картинка, като характеристиките му ги има и в проценти.
Злодеят е СТИЙЛДЖОУ, новият водач на Десептиконите до появата на Мегатронус Прайм, който е представен по сходен начин.
Следват интересни игри на миникона Фиксит, който ще ви накара да съберете имената на различни трансформъри и да намерите колекцията картинки на Оптимус Прайм.
Подир това е най-интересната част от списанието – комиксът “Хитрият заговор”. Всичко започва с познатите главоболия на БЪМБЪЛБИ, на който му е трудно да сформира отбор от младите и непокорни Аутоботи – обсебената от правилата Стронгарм и мразещия всичко свързано с тях Сайдсуайп, като нещата се усложняват допълнително от добродушния, но недодялан Гримлок. Опитите на Би да създаде отборен дух с игра на “Плени знамето” /приятен флашбек към Пърси Джаксън/ не дават резултат, но скоро героите ще имат много по-сериозно изпитание срещу себе си – безумният десептикон Спинхед /какво гадно име само!/, който иска да вземе разума на всички трансформъри и да ги превърне в безмозъчни автоматони. Но по време на битката с него Бъмбълби открива нещо смайващо – че на Земята се е върнал старият му отбор, познат от класическия сериал “Трансформърс Прайм”… Защо обаче те го държат в неведение за това?
Комиксчето е много добро и не отстъпва по нищо на епизодите от анимационния сериал, като по средата му има и готин плакат на битка между Бъмбълби и Стийлджоу. Единствената ми забележка е, че досега плакатите винаги са по средата на комикса и трябва да се лишиш от едно от двете. Предполагам обаче, че предвид оформлението не може да се направи нищо.
На края на списанието има още една последна игра със сладура Сайдсуайп, а накрая отговорите от нея и всички останали игри. Списание “Трансформърс :Роботи под прикритие” е страхотно забавление за малки и големи и се надявам повече хора да разберат за него и да си го купуват, защото си заслужава, още повече, че върви в комплект с чудесни играчки. За този брой това е ОПТИМУС ПРАЙМ.
prime spisanie efektАз лично вече чакам третия брой, който трябва да излезе на 14-ти май с играчка на динобота Гримлок, а сега ви казвам само:
– Transform and Roll Out!

Оставете отговор