Трансформърс: Роботи под прикритие, бр.2/2017

spisanie 2-2017

Вторият брой от списание “Трансформърс: Роботи под прикритие” за 2017-та година пристигна по сергиите миналата събота, а вчера се озова в ръцете ми. Както винаги, представям ви впечатления от прочетеното, като ще започна от това, че този път списанието вървеше с подарък Десептикон, а не Аутобот – страховития Тъндърхуф. Надявам се от “Егмонт” да пуснат като подаръци и други от лошковците, като аз лично се вълнувам особено от Стийлджоу, Старскрийм и Мегатрон.

Комиксът от новия брой беше добре направен, но аз лично не останах доволен от това, че не е оригинална история, а адаптация на един от епизодите на втория сезон, още повече, че очаквах завръщане на любимеца си Предакинг от “Трансформърс Прайм”. За сметка на това в списанието има любопитни факти за Оптимус Прайм и Дрифт, битка между Бъмбълби и Биск, в която вие решавате изхода, както и множество страхотни игри – пъзели, лабиринти, скрити думи, оцветяване, картинки с разлики помежду им. Не са забравени и плакатите, като освен титуляра на броя Тъндърхуф ги има заедно Бъмбъл и Опти, което е супер комбинация.

Следващият брой излиза чак на 15-ти юли, като аз се надявам това да не е знак за стихване на интереса към поредицата, тъй като бих се радвал много, ако “Егмонт” съумеят дори да разширят диапазона на издаваните комикси за “Трансформърс”, като пуснат нещо на IDW например.

Тагове:  

2 коментара за Трансформърс: Роботи под прикритие, бр.2/2017

  • Умпа Лумпа  :

    Онези комикси от миналата година, в които Ултра Магнус, Арси и Бълкхед дойдоха на Земята не бяха ли на IDW?

    • Alexander  :

      Не съм сигурен. Аз имах предвид комиксите с трансформъри от G1

Оставете отговор