Том Тейлър

tom taylor

Том Тейлър е млад английски актьор, известен с участията си във фентъзи филми като “Тъмната кула” и “Момчето, което можеше да бъде крал”.

Тейлър е роден 16-ти юли 2001-ва година в Съри, Обединеното кралство. През 2013-та година момчето се явява на прослушване в училище за актьорско майсторство, подписва договор с първия си агент и печели участие в “The Last Kingdom”, сериал, вдъхновен от историческите романи на Бърнард Корнуел и “Doctor Forster”, съвременна адаптация по древната легенда за Медея.

Тейлър печели ролята на Джейк Чеймбърс в “Тъмната кула”, филма на “Сони” по едноименната поредица на Стивън Кинг, където си партнира с Идрис Елба и Матю Макконъхи. Адаптацията излиза на голям екран през 2017-та година, но за жалост не се приема добре и така плановете на актьора да участва в продълженията пропадат.

През 2019-та година Тейлър се връща във фентъзи продукция, “Момчето, което можеше да бъде крал”, където изпълнява ролята на Ланс, училищен побойник, който не подозира, че трябва да заеме ролята на сър Ланселот в битка с вещицата Моргана, която предстои в наши дни.
Освен това Тейлър печели роля и в сериала “Us” на BBC, като се надяваме да продължи да има участия и в през следващите години.

tom taylor handsome

Представен от Александър Драганов

Оставете отговор