Титани, клонирани и трансформъри на “Комик-Кон”-а

21150383_10154575040846330_8720041078333720837_n

Фестивалът “Комик-Кон” продължава с пълна пара, а с това се засилват и новините около него. След като показаха Аквамен и Шазам, DC пуснаха трейлър и за новия си телевизионен сериал “Титани”, който омерзи горе-долу половината фенове:

В него виждаме неприятен Робин, подпухнала Рейвън и Старфайър, която името на расовото многообразие прилича бразилеца Марсело от “Реал” (Мадрид). Затова и не е изненадващо, че бърз поглед между лайковете и дислайковете на популярните канали, пуснали трейлъра в YouTube разкрива голямо разделение на феновете. С натежало сърце трябва да отбележа, че DC явно наистина форсират самостоятелен филм за Жокера с Хоакин Финикс, отделен от официалната им вселена, а иначе може да има филм и с Джаред Лето, защото на кой му трябва стратегия и уважение към актьорите?

Като става дума за липсата на уважение, “Междузвездни войни” явно взимат мерки да си върнат доверието на публиката и атакуват със завръщане на сериала “Clone Wars” с по-добра анимация и познати герои – Анакин, Оби-Уан и Асока. Запознати твърдят, че Катлийн Кенеди вече на практика си е подала оставката, само дето “Дисни” не могат да намерят човек, който да я замени начело на “Лукас Артс” – Дж. Дж. Абрамс е поел контрол над Епизод ІХ, но не му се занимава цял живот със сагата. Да се върнем обаче на Clone Wars:

Според мен нърдгазмите по този трейлър са много шум за нищо, но предвид фактът, че самият аз спамя за нарисувани роботи, ставащи на колички, нямам право да говоря. В тази връзка “Хасбро” обещаха още мнооого играчки за “Трансформърс” и пуснаха кадри от новия си сериал Cyberverse. Те са ексклузивни за фестивала, но добри хора са ги качили в YouTube и още никой не ги е изтрил, така че може да се пробвате да видите спомените на Бъмбълби затова как Мегатрон бива избран за вожд ТУК и интро на самото шоу ТУК, преди някой чевръст праводържител да се е усетил. Така или иначе, на мен шоуто ми изглежда обещаващо, но за мен трансформърите са като кюфтетата – винаги ми изглеждат обещаващи. Надявам се скоро да видим трейлър и на “Бъмбълби”, а вие продължавайте да следите сайта за ъпдейти.

Оставете отговор