Терминатор срещу Бъмбълби – първият Дуел за 2016-та

terminator-genisys-poster-thumb-500x500_cbumblecho
В първия уикенд от февруари започваме тазгодишната рубрика с Дуели на Цитаделата! В следващите два месеца организираме Турнир на героите и злодеите, събрали най-голяма подкрепа на последните годишни награди, като първите битки ще са тематични. Дали индивидуалните сблъсъци ще повторят резултатите от класациите по точки или ще ни изненадате? Решението е ваше, но сега ще спра вниманието ви върху първия сблъсък.
ТЕРМИНАТОРЪТ спечели наградата за Герой на 2015-та, макар и на косъм. Измислен през 1984-та година като основен антагонист в едноименния филм на Джеймс Камерън, той се превръща в героя на продължението и придобива иконичен статус за цяло едно поколение фенове, което накара продуцентите да направят и трети филм в началото на новия век. Той също не мина незабелязан по кината, след което актьорът Арнолд Шварценегер обаче се впусна в политиката и четвъртата част определено страдаше от отсъствието му. През миналата година обаче бате Арни се върна на върха с “Терминатор: Генисис” и е крайно време да направи дебют и в Дуелите ни.
БЪМБЪЛБИ е един от най-популярните роботи в поредицата “Трансформърс”, която спечели наградата ФЕНИКС за класика в жанра на изминалите награди, а самият той се класира трети в годишната класация. Подобно на Терминатора, Би също е измислен през 1984-та година, като първата му поява е в анимационната поредица “Трансформърс” на “Хасбро”, където той е малкият /за трансформър/, но верен приятел на Спайк Уитуики. В игралните филми на Майкъл Бей и новите анимационни поредици “Прайм” и “Роботи под прикритие” Бъмбълби обаче вече е опасният и чаровен скаут на добрите Аутоботи и смело влиза в битки с могъщи Десептикони като Мегатрон или Падналия. Това обаче ще е първият му Дуел в Цитаделата, независимо от флуда с новини за “Трансформърс” през последната година и половина.
ТЕРМИНАТОРЪТ срещу БЪМБЪЛБИ – битка за топ робот, както като боец, така и като киберприятел :)Изборът кой да спечели е Ваш в АНКЕТАТА, която сме направили във Facebook и продължава до утре в 12:00ч!

Оставете отговор