ТВ Суперменът заменя Хенри Кавил на голям екран?

supermen

През последните няколко седмици в Интернет върви слух, че Тейлър Хеклин, актьорът на Супермен от сериала “Супергърл”, може да замени Хенри Кавил в игралните филми по света на Ди Си. Както е известно, Супермен се появи на голям екран тази година за малко в “Шазам”, но без да разкрива лицето си, което означава, че друг актьор е изпълнил ролята му. Според запознати Кавил има малко по-високи финансови изисквания към “Уорнър”, както и известна степен на креативен контрол върху персонажа, за да не се получават издънки като “Батман срещу Супермен”, а от компанията не желаят да му ги дадат и затова са се спрели на Хеклин, който си спечели фенове от малкия екран, въпреки конфузния момент, в който загуби битка от Супергърл. Помолен да коментира дали има шанс да скочи от сериала в големите филми, Хеклин отговори уклончиво:

“Кой знае? Всичко може да се случи в този луд свят.”

Но Хенри Кавил не се е отказал от ролята, тъй като преди два дни се появи в реклама на очилата “Бос”, където съвсем определено напомняше на Кларк Кент. Британският актьор, звезда от “Човек от стомана”, демонстрира и силна позиция, като каза, че освен есен идва и зима, с това загатвайки, че може да участва в бъдещи проекти по “Игра на тронове”. Той вече спечели ролята и на Гералт във “Вещера” и явно е в силна позиция, което го кара да е по-дързък в това, което иска като възнаграждение.

Но докато Хеклин и Кавил спорят за ролята, образът на Супермен може да бъде сготвен по изискванията на политкоректните, тъй като афроамериканецът Майкъл Б. Джордан от “Черната пантера” вече се цани за изпълнението на най-иконичния супергерой, смятайки, че и той трябва да бъде расово разнообразен. Такъв ход обаче може да има обратен ефект спрямо популярността на образа и затова въпреки натискът от страна на либералите се надяваме да не се стига дотам.

Тагове:  

Оставете отговор