ТВ дневник – Shadowhunters оле, Shannara олеле

simon shadowhunters
Отново е сряда, което означава, че е време за прегледа на фентъзи сериалите, чиито нови епизоди са излезнали в Щатите, а оттам и в Интернета.
Shadowhunters отново тръгва нагоре. В седмият епизод от поредицата, заснета по творчеството на Касандра Клеър, Клеъри разбира къде е Купата – но това е проблем. Скрита в карта таро, тя е взета от Люк, който бива обвинен в убийство. Сега Ловците на сенки трябва да се промъкнат в участъка, където обаче ги дебнат демони. В същото време Саймън започва да мутира във вампир, което го изпълва с ужас…
На другия полюс бе деветия епизод от Shannara Chronicles. В него Уил, Еритрия и Амбърли намират Хранилището, където трябва да преродят Елкрис, но хубавият момент от книгите е напълно променен в екшън като от филм, излизащ право за DVD. Не по-малко странен е и сюжетът, в който Кейл Пинданон, направен от елфически генерал в книгата в елфическа Хилъри Клинтън за сериала, организира бунт срещу Андер, докато Аланон се разправя с обсебения от краля на демоните пророк Бандън. Надеждата за стойностна развръзка на поредицата обаче идва именно от архизлодея Дагда Мор, като финалът на епизода намеква, че в остатъка от първия сезон може и да видим нещо от магията на Брукс, пренесено на малкия екран.
Завършвам прегледа на сериалите с Flash. Макар да се отказах от тази поредица още в края на първия й сезон, бърз преглед на най-интересното от YouTube ме накара да се натъкна на момент, който не мога да не споделя, а именно бой над лигльото. Муахаха!

Един коментар за ТВ дневник – Shadowhunters оле, Shannara олеле

  • Iskren  :

    Саймън, Саймън…

Оставете отговор