Тарзан срещу Конан

Tarzan_Alexander-Skarsgardconan-momoa
Тази седмица в Дуел на Цитаделата ще влезнат двама легендарни герои на приключенския жанр – Тарзан, създаден от Едгар Бъроуз и Конан Варварина, измислен от Робърт Хауърд.
Тарзан е английски благородник, изгубен в джунглата и отгледан от маймуни, за да се превърне в легендарен герой, способен да победи в битка дивите зверове на Африка и прекосил множество мистериозни и загубени краища на света, в които е срещал всевъзможни противници, включително динозаври! За последно го видяхме на голям екран това лято, когато ролята му бе изпълнена от Александър Скарсгард.
Конан е воин от древното минало на човечеството, митичната Хайборейска епоха, герой с такава сила, че мнозина го смятат за син на Кром, свирепия бог на народа на кимерийците. Боец с исполинска сила и бързината на пантера, Конан се е изправял както срещу смъртни противници, така и срещу исполински чудовища, изпълзели от капищата на забравени цивилизации. В последния игрален филм за варварина, неговият меч вдигна актьорът Джейсън Момоа.
За да бъде по-честна битката обаче, приемаме, че в този Дуел и Тарзан, и Конан са невъоръжени. Играе се до нокаут! Имате време да гласувате във “Фейсбук” до утре в 12.30ч 🙂

Тагове:  ,

Оставете отговор