Тара Басро

tara basro

Тара Басро е индонезийска актриса и певица. Тя е известна като редовна участничка в продукциите на режисьора Джоко Анвар, включително Impetigore и Satan’s Slaves.

Тара е родена на 11-ти юни 1990-та година в Джакарта. Баща й работил в авиоиндустрията, а тя започва кариерата си като модел още в тийнейджърските години. По-късно обаче се мести в Австралия, където завършва образование. След това обаче се връща в родната си Индонезия, където опитва да стане актриса. Първоначално удря на камък, но през 2011-та година прави дебют във филма Boy’s Diary, драма, за която печели награда за най-добра нова актриса. Оттогава кариерата й потръгва и тя е непрекъснато заета.

През 2015-та Басро става част от кастинга на филма A Copy of My Mind на режисьора Джоко Анвар. За него тя печели наградата “Ситра” за най-добра актриса, като започва и съвместната й работа с Анвар. През 2017-та Тара се появява в главната роля на Satan’s Slaves, римейк на класически хорър, в който тя изпълнява ролята на млада жена, чиято майка се е завърнала от мъртвите.

През 2019-та Басро блести с участие в следващия хорър на Анвар, а именно великолепния Impetigore, чиято първа сцена се счита за една от най-страшните в цялата история на киното. Същата година Тара се снима и в “Гундала”, филм за индонезийски супергерой.

През 2022-ра година Тара Басро отново блесна, този път с участие в Satan’s Slaves: Communion, изключителен хорър, в който тя отново влиза в ролята на младата жена, чиято майка е сключила сделка със зли сили, за да наруши бариерата между живи и мъртви.

Тара Басро е изключителна актриса, която се занимава и с музика, като е записала няколко песни. Можем само да се надяваме, че ще я гледаме и слушаме още дълги години!

tara basro true beauty

Представена от Александър Драганов

Оставете отговор