С благодарност

premiera - banestar

Досега винаги след премиера на моя книга съм бил готов с репортаж за събитието още съшата вечер. Вчера обаче помолих Искрен да напише новината, понеже аз просто не бях в състояние. Не защото е имало някакъв проблем, а напротив. Защото мина толкова хубаво.

Общоприетото и мъжкото поведение в такива моменти е да се усмихваш скромно и да благодариш на съдбата за възможността, но истината е, че напоследък имах много ядове в различни сфери, професионални, емоционални, с колеги, за сайта и тъй нататък. И друг път съм бил песимистично настроен за дадено събитие, но този път дори нямах сили да се изнервя като хората. Предната ни среща, за третия том от “Сказанията на Стрикса”, мина макар и забавно в камерен състав и аз изпитвах ужасни угризения на съвестта от това, че съм подвел Петьо Русинов от издателство “Иви Пет” да издаде моята книжка на свои разноски и ще го проваля. Въпреки това направих всичко каквото мога, за да мине събитието както трябва, при избора на зала, с поканите за гости и всичкото. Оставаше ми да изчакам имало ли е смисъл.

premiera - star of doom

Имаше. Бога ми, имаше. И тук е моментът да изразя не служебна, а напълно искрена, чисто човешка благодарност за всички вас, прекрасните фенове и читатели, които в хубавото време на неделния следобед дойдоха при моята книга, отделиха от финансите си, за да си я купят и ми подсказаха с блясъка в погледа и усмивките си, че го правят с кеф, а не по задължение. Затова, че ми подариха един прекрасен ден, в който отново полетях. Че дадоха шанс на моята Звезда да заблести. Това е четвъртата ми самостоятелна книга, но първата, която излиза без мое участие във финансирането. За мен това е голяма крачка напред. И вие помогнахте да не се спъна, докато я правя.

premiera audience

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Александър Драганов,
автор на Звездата на Гибелта“. Книгата се разпространява от книжарница “Smart Reading” на издателство “Иви Пет”. Там може да намерите и предната ми книга, “Черната корона“. А сега ви поздравявам с песента, която е адекватна на настроението ми и събитието вчера:)

 

Оставете отговор