Страхотно ревю на “Звездата на Гибелта”

star-of-doom-photospam

Вдъхновяващи думи за моята книга “Звездата на Гибелта” може да прочетете в блога на Георги Колев, мой читател, който е останал доволен от новото ми предложение.

За най-новия си роман Александър Драганов е използвал голямо количество, както и разнообразие от съставки. В приказното си фентъзи от хипер епичен тип той е инсталирал освен меч и магия, още древно пророчество, предателство, силна дружба, чиста любов и много битки, населил го е с различни раси и създания и за подправка е поръсил с душа и сърце, пише Колев и изтъква:

Динамичното действие, което на практика почти не секва, няма да изненада челите “Сказания за ледената планина” и “Черната корона”. Този роман обаче е доста по-различен като усещане, защото в него има много повече веселост и не е чак толкова мрачен. Тъмнината, разбира се, е част и от тази история, но самият характер на падналия Бог Танар е такъв, че той почти никога не приема нещата със сериозността, с която трябва. А разказът се води от негово лице, което ни помага да следим мислите и разсъжденията му от от първия ред.
Ако си търсите хубава компания, с борбен дух и приключенски настроена, в която да ви е преди всичко готино, то в момента не виждам по-добра от тази на автоматона Паладиус, вълшебницата Шалиен и Бога Дракон Танар. 

Много благодаря за високата оценка! Тя задължава.

Прочетете цялото ревю на Георги Колев ТУК!

И си закупете “Звездата на Гибелта” от книжарница “Smart Reading“!

Оставете отговор