Страхотна енциклопедия за големите котки!

big cats

ТЕ СА СИЛНИ.
ТЕ СА ГРАЦИОЗНИ.
ТЕ СА ТАЙНСТВЕНИ.

Пригответе се да впиете зъби в потайните светове на седемте ЗРЕЛИЩНИ ГОЛЕМИ КОТКИ – и да се запознаете с някои от по-малките им братовчеди – с вашите водачи от National Geographic СТИВ УИНТЪР и ШАРЪН ГАЙНЪП.

От рядко вижданите снежни леопарди високо в Хималаите през тигри, дебнещи плячка в гъстата джунгла, до лъвове, излизащи на лов, тези книга ще ви даде поглед отвътре в завладяващите светове на дивите котки и какво е да си редом с тях. Разберете как живеят тези силни хищници, как ходят на лов и отглеждат своите малки, и как се адаптират към уникалната си околна среда. Коя котка има най-силната захапка? Каква е разликата между пумата и планинския лъв? Защо тигърът има ивици на козината? Какво е сравнението между ловните умения на големите котки с тези на другите върховни хищници? Отговорите на всички тези въпроси и още много ви очаква на тези страници.

С ексклузивните фотографи на National Geographic и настръхващите истории за преживяното зад обектива от Уинтър, тази книга ви приближава максимално с най-страхотните котки, които съществуват.

“Невероятна книга за големите котки” вече е на книжния пазар заедно с нейната спътница “Невероятна книга за влечугите”. И двата тома се издават от “Егмонт”.

Тагове:  ,

Един коментар за Страхотна енциклопедия за големите котки!

Оставете отговор