Стигаме и до третия сезон на Mo Dao Zu Shi

mo dao blind swordsman

С известно закъснение започваме да отразяваме и третия сезон от анимето Mo Dao Zu Shi или Grandmaster of Demonic Cultivation, адаптация по едноименния роман на Мосян Тунсю, по който е заснет и сериала The Untamed.

Лан вече е разбрал истината за оцелелия по невъзможен начин Уей Усиен. Сега двамата заклинатели се отправят към обитаван от духове град, където освен на море от зомбита попадат и на мистериозен сляп мечоносец…

Първите три епизода от анимето минаха и мога да кажа, че то отново прави впечатление с високото ниво на продукцията – качествена анимация, силна музика, достатъчно много екшън. Сюжетът не е лесен за проследяване поради големия брой имена, но от това, което видях, следва добре книгата. Трябва да видим как ще се развият нещата по-нататък, но според заглавието, това ще е последната глава поне на анимето. За сметка на това вдъхновилият го уеб роман ще излезе в пет части с официален английски превод още в края на 2021-ва година, което вероятно още повече ще увеличи популярността на историята.

Тагове:  

Оставете отговор