Спайди оплесква нещата с д-р Стрейндж

“Марвел” и “Сони” разкриха сюжета на третия филм от новата поредица за Спайдър-мен, която се очаква да излезе през декември. Това стана в първия трейлър на филма, появил се преди няколко часа в Интернет:

След като Мистерио е разкрил на света самоличността на Спайдър-мен, Питър Паркър иска светът да забрави затова и моли за помощ магьосника д-р Стрейндж. За съжаление нещата се объркват и така във вселената на Отмъстителите нахлува обитател от паралелния свят, познат ни от първата поредица за Спайдър-мен с Тоби Магуайър – а именно д-р Ок… а може би и Зеленият гоблин, без да сме сигурни от коя точно вселена.

Видяното изглежда стандартното за поредицата – главно хумор, леко лигавко, с някои яки моменти. При все изброените недостатъци филмите са сладички и не е случайно, че първият донесе титлата на Спайдър-мен в конкурса ни за Герой на годината от 2017-та. Докато го чакате може да видите “Шанг Чи”, който трябва да се появи по кината в края на следващата седмица, а отделно се чака и новия проект “Вечните” с Анджелина Джоли.

Оставете отговор