Слабичка селекция трейлъри за “Супербоул”

Финалът на първенството по американски футбол “Супербоул” се състоя тази нощ и традиционно за него бяха пуснати трейлъри на някои от предстоящите филми за 2023-та година. За съжаление нито “Дюн 2”, нито “Муфаса: Цар Лъв” или “Соник: Филмът 3” бяха сред тях, което ни обрече на доста постна селекция от глуповати филми.


Разбира се, феновете на “Марвел” вече слюноотделят по третия филм за “Дедпул”, но на мен той ми се видя досаден, а някога свежия хумор на супергероя изтъркан. Разбира се, аз имам горна граница на простотийки, която мога да изтърпя и Дедпул я надмина отдавна.

“Wicked” пък е поредната съсипия на класическа детска приказка, в която злата вещица е добра и освен това направена от африкански произход. В случая под ножа минава любимата “Магьосникът от Оз” на Л.Ф. Баум и е по-добре да е препрочетем отново, отколкото да гледаме това.

Иначе има нова версия на “Торнадо” от 1996-та, която изглеждаше добре, докато в нея не се появи нахалния на вид актьор от последния “Трансформърс”, нов епизод от дългата сага “Планетата на маймуните”, който уж е приличен, детски филми и реклама от вселената на сериала The Boys, която единствено си струва.

Като цяло обаче Холивуд продължава да страда от убийствената комбинация на политкоректност и липса на нови идеи, така че не мога да кажа, че ще гледаме който и да е било от тези филми. Нискобюджетните инди хоръри поне не се мъчат да те индоктринират в някакъв светоглед, нито трошат грешни пари, които после нямат възвръщаемост.

Тагове:  

Един коментар за Слабичка селекция трейлъри за “Супербоул”

  • Alexander  :

    Колегата Ян от сайт ShadowDance ни коригира, като ни каза, че Wicked е адаптация по мюзикъл. Приемаме забележката, с уговорката, че първообразът на тези герои все пак е в книгата на Баум.

Оставете отговор