Симба спечели титлата след Дуел с обрати като по Хичкок

Simba is the Champion

Царят Лъв Симба спечели титлата в Дуелите на Цитаделата за 2020-та година след изключително драматичен и оспорван мач срещу марвелския супергерой Спайдърмен, напомнящ с обратите си на трилър от легендарния режисьор Алфред Хичкок.

Това е пореден успех за класическия герой на “Дисни“, който през 2019-та година грабна и наградата за Герой на годината, но той дойде далеч по-трудно от всичките му успехи досега. Спайдърмен всъщност поведе в началото на битката и дори някои негови фенове прибързано казаха, че този уикенд “Паяка ще лови голяма плячка”. Симба не само направи пълен обрат в ранния следобед, но и поведе, ала Спайди отказа да се предаде и вечерта изравни. Нещата се решиха тази сутрин, когато на финалния спринт лъвът надбяга супергероя, за да спечели с изключително драматичното 36-34 гласа (общо 70 гласували) и да се поздрави с крайния успех.

Simba

Това е най-големият Дуел в сайта от финала през 2018-та година, когато над 100 човека участваха с мнение в сблъсъка между Хари Потър и Ктхулу, както и най-голямото ни гласуване изобщо, пак оттогава (броим наградите). С този успех Симба затвърждава резултатите от наградите за Филм на годината през 2019-та, когато римейкът на “Цар Лъв” победи последната екранизация за Човека паяк, отново след изключително оспорван вот, който интересно, макар и в по-малък мащаб, повтори сценария на това гласуване почти дословно.

С тази победа Симба вече се изкачва в списъка на легендарните шампиони на Цитаделата, а “Цар Лъв“, на една от най-обичаните поредици! Честито да е на всички фенове!

Пътят на Симба към титлата:

Първи кръг срещу Шир Хан (“Книга за джунглата”) – 27:13

Четвъртфинал срещу Скар (“Цар Лъв”) – 26:10

Полуфинал срещу Кимба (“Императорът на джунглата”) – 17:2

Финал срещу Спайдърмен (“Марвел”) – 36:34

simba badass

Тагове:  

Оставете отговор