Серия нови трейлъри от “Уорнър” и DC

rpatz creepy

Серия от нови трейлъри пуснаха от “Ди Си” и “Уорнър” по случай онлайн честване на комиксовата поредица. Най-обещаващ поне за мен беше трейлърът на новия “Батман”, който чакаме догодина. Робърт Патинсън напълно разсея съмненията затова дали е готов за костюма на Черния рицар, а видяното от филма на Мат Рийвс дори възхити предишния режисьор Зак Снайдер, поздравил наследника си:

Зак пък показа трейлъра на своята версия на “Лигата на справедливостта”, филм, който излезе по кината след тежка редакция от страна на Джос Уидън и сега се връща към оригиналната си визия, която чакаме по HBO:

Лично аз не останах особено очарован нито от него, нито от последния трейлър за “Тенет”, най-новия филм на Кристофър Нолан, който, лишен от музиката на Зимър, заменена с рап, изглежда като най-обикновен фантастичен екшън:

“Жената чудо 2” също се сдоби с трейлър, който ви споделям без коментар – знаете мнението ми за подобни проекти с жени воини:

Тийзърът на Черния адам със Скалата също не ме грабна с идеята си с патоса срещу робството и гневния бунтовник. Доколкото помня, това все пак трябва да е злодей, така че ще видим:

И за да спра да мрънкам, свършвам с клип от новата анимация за Супермен, в която любимецът ни Кал-Ел среща мистериозен натрапник, обезпокоил родителите му. Нямам търпение за този филм, изглежда мега якият:

А както знаем, ако Батман и Супермен са добре, то DC като цяло са добре!

Оставете отговор