Сериалът за Супермен пристига догодина, излиза и Снайдеровата Лига!

supermen

След като дълго време нямаше никакви новини около Супермен, който е най-емблематичният комиксов персонаж в историята, “Уорнър” успяха да зарадват феновете на Човека от стомана с новината, че в началото на 2021-ва година по телевизията тръгва новият сериал с него, като ролята му се изпълнява от Тайлър Хеклин. Хеклин се появи за пръв път в поредицата “Супергърл” и дори изяде бой от нея, но хората явно си искат приключения с него и така догодина чакаме “Супермен и Лоис”.

В същото време феновете на Хенри Кавил има шанс да го видят вероятно за последно в оригиналната версия на Лигата на справедливостта, както е била планирана от Зак Снайдер. Макар в началото тя да бе отхвърлена и редактирана от Джос Уидън, запознати се кълнат, че шефове на големия конгломерат AT&T са надделели над мениджърите от “Уорнър” и ще пуснат филма за HBO Max. По принцип винаги има едно наум с новините около Снайдеровата версия, но този път доста сайтове отразяват новината, така че има шанс да не е партенка. Говори се, че така ще видим и Хенри в култовия черен костюм на Супермен, който носи след възкръсването си. Лошата новина е, че това сигурно ще е последната му поява като този герой, тъй като Дж.Дж. Ейбрамс, който пое киновселената на “Ди Си” след края на последната трилогия от “Междузвездни войни” има друга концепция за героя. Кавил обаче се бори до последно да си задържи ролята, въпреки ангажиментите си с “Вещера”.

Ако оригиналната версия на “Лигата на справедливостта” наистина излезе, феновете на комиксовите филми най-после ще могат да дадат твърд отговор на това кой е по-добрият режисьор – отговорният за “300”, “Пазителите” и “Човек от стомана” Зак Снайдер, стъпил накриво с “Батман срещу Супермен” или Джос Уидън, който преди да се заеме с Лигата, направи първите два филма за Отмъстителите.

Тагове:  

Един коментар за Сериалът за Супермен пристига догодина, излиза и Снайдеровата Лига!

  • Alexander  :

    Потвърдено – версията на Снайдер излиза 2021-ва!

Оставете отговор