“Седемте смъртни гряха” се завърна с пъклен план на Айрънсайд

ironside

След кратка пауза от седмица, новото аниме от поредицата “Седемте смъртни гряха” – “Четирите рицаря на апокалипсиса” се завърна с динамичен шести епизод.

Парсифал е събрал вече цяла група заедно с лечителя Насиенс, пътуващия артист Дони и говорещата лисица Син, а целта му е да намери своя баща предател Айрънсайд, отнел живота на дядо му. Желанието му се сбъдва по-рано от очакваното, когато попадат на своенравна девойка, дъщеря на благородник, който се е съюзил с Айрънсайд. Злият рицар е приготвил нов пъклен план и сега Парсифал ще трябва да го спре, макар че според предупрежденията на Син все още е десет пъти по-слаб от баща си…

След малко по-лежерните предни два-три епизода на “Седемте смъртни гряха”, този върна поредицата отново на топ ниво, приготвяйки специфичната комбинация от вихрен екшън и убийствен хумор, представена с уникалния стил на анимация, характерен за адаптициите по Накаба Сузуки. Ще очакваме с нетърпение и следващите серии.

Един коментар за “Седемте смъртни гряха” се завърна с пъклен план на Айрънсайд

  • Alexander  :

    Битката с Айрънсайд се развихри в седми епизод на историята, който предложи наистина зрелищен екшън, но и много трогателен момент. Не искам да навлизам в спойлъри, затова пускам коментар, а не отделна новина. Ще кажа само, че новият сезон на Греховете става все по-як и по-як! Гледайте го!

Оставете отговор