Саматоки Аохицуги

samatoki

Саматоки Аохицуги е герой от аниме поредицата Hypnosis Mic. Той е мафиот от “Якудза” и рапър, който изгрява с групата “Дърти Дауг”, преди да оглави своя банда на име “Мад Тригър Крю”. Външният му вид е запомнящ заради рошавата бяла коса и неизменната цигара в устата му.

В недалечното бъдеще оръжията са забранени и конфликтите се решават с помощта на епични рап битки, които изпълнителите провеждат с помощта на хипнотичните микрофони – машини, с чиято помощ римите имат силата на удари. Един от най-добрите изпълнители е Саматоки Аохицуги. В миналото той е бил член на легендарния квартет Dirty Dawg, който обаче правителството е разтурило с помощта на интриги. Когато това е станало, Ичиро се е намразил с колегата си Ичиро Ямада и е направил своя банда, “Мад Тригър Крю”, заедно с командоса Бусуджима и ченгето Ирума, въпреки, че самият той е втори човек в клана Катенгуми от японската мафия Якудза. 

samatoki skull

Когато правителството организира турнир по епични рап битки, Саматоки достига с лекота до полуфиналите, където главно заради неговото умение да реди опустошителни рими за разруха и доминация, “Мад Тригър Крю” успяват да надвият “Бъстър Брос”, водени от заклетия му враг Ичиро Ямада. Така Саматоки влиза като фаворит на финала, но там се оказва, че няма силите да надвие майстора на рап битките д-р Джакурай и бива победен. С това обаче неприятностите му едва започват.

Samatoki_portrait

Правителството, контролирано от феминаци Партията на Словото, иска да плени изпълнителите и да промие мозъка им, така че да популяризират злостната пропаганда затова, че мъжете са лоши и управляващите нямат алтернатива. Саматоки, Бусуджима и Ирума обаче успяват да се измъкнат и се срещат с останалите изпълнители, след което Партията изпраща своите топ рапъри, за да ги победи. В решителната битка старият екип на “Дърти Дауг” се събира отново, но изглежда, че няма сили да спечели, докато приятелите им от четирите групи не се намесват. Така Саматоки удържа свободата си заедно с останалите, а Партията е принудена поне временно да отстъпи. 

А след това… като за начало отново започва дърлянето с Ичиру Ямада, разбира се 🙂

Aohitsugi.Samatoki

Представен от Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор