Робо ъпдейтите от уикенда!

shinkansen

Новите епизоди от актуалните робо анимета, които “Цитаделата” следи излязоха в Япония през този уикенд и можем да дадем коментар на развитието им!

Robo Shinkalion на “Такара-Томи” (създателите на “Трансформърс”) продължава много силно с втория си епизод, в който Хаято трябва да избере дали да пилотира огромния влак трансформър с помощта на малко роботче, което му помага, въпреки тревогите на баща си. Решението зависи от него, но трябва да бъде взето бързо, тъй като мистичният черен експрес, който предвещава идването на чудовища, отново се появява, а след него идва невъзможно огромно нещо с мощни оръжия… зад което стои загадъчна сянка. Това аниме може да е за по-малките зрители, но изглежда много добро. Нямам търпение за следващите епизоди!

shinkansen2

Darling in the FranXX, което е от създателя на Gurren Lagann, остава интригуващо. Насочено към по-големите зрители, то започва да представя характерите на главните герои, като протагонистът Хиро си има проблеми с момче, което му завижда задето е участвал в истинска битка, а мистериозната красавица с рога, вкарала го в сражението предизвиква завистта на останалите момичета. Вторият епизод остава доста странен като атмосфера, но идея по-закачлив и забавен от първия, което ме кара да мисля, че няма да е тотална депресия или нещо такова.

Ще следим новините от тези два сериала и за в бъдеще!

darling

Тагове:  

Оставете отговор