“Роботи под прикритие” с два нови епизода този уикенд

rid bee team

Два нови епизода от третия сезон на анимационния сериал “Роботи под прикритие” бяха излъчени този уикенд по англоезичните канали на Cartoon Network.

Guilty as charged беше посветен на Стронгарм, аутоботката полицайка от отбора на Бъмбълби, която среща Найтра, своя стара приятелка, с която някога са се разделили при недотам добри обстоятелства. Найтра казва, че е станала ловец на глави и има нужда от помощ в битката си с могъщ робот – но истината е по-сложна… Епизод, който не ми хареса особено, макар да не беше толкова зле направен.

The Golden Knight бе далеч по-добрата серия, тъй като главни герои бяха самият Бъмбълби и Фиксит. Двамата последват сигнала на десептикон до самотен британски остров, в който попадат на древен робот, който живее като дракон. Макар и силен, противникът им изглежда остарял и глуповат – но прикрива страховито оръжие за масово разрушение… Прекрасен епизод, който едновременно улавя духа на класическата анимация от 80-те, но пасва чудесно и на петия филм, който в момента се излъчва по кината. Заради такива епизоди обичам да гледам “Трансформърс” 🙂

Следващата серия се очаква да излезе на 22-ри юли, а главен герой в нея ще е диноботът Гримлок.

Тагове:  

Оставете отговор