Робокоп срещу Хищникът

robocoppredator-prequel
Отново е уикенд и отново е време за Дуел в Цитаделата. Този път един срещу друг ще застанат двама от най-иконичните герои в екшън фантастиката – Робокоп и Хищникът.
Някога съвестен полицай, Алекс Мърфи е превърнат в киборг от компанията “Омникорп”, след като бива ранен смъртоносно. Макар и тежък за него като човешко същество, този изход е най-съкрушителен за престъпността – Робокоп се превръща в мощен, добре въоръжен, бърз и неунищожим робот полицай, който има достъп до базата данни на цял Детройт и е способен да улови всеки престъпник. Това е отчетено от феновете в Цитаделата по време на предишните му дуели, когато Алекс успя да победи в пряк сблъсък съдията Дред и течния терминатор Т-1000.
Но Хищникът е нещо съвсем различно. Извънземен ловец от далечен свят, той идва на Земята и убива заради тръпката от лова, невидим, докато не стане прекалено късно, въоръжен перфектно и далеч по-силен от всяко човешко същество. Всяка година Хищникът се спуска в Дуелите на Цитаделата и отмъква по една жертва – първо вечния враг Пришълеца, после ловеца на глави Боба Фет, миналата година Брайън Милс от “Твърде лично”
Сега е дошъл и за Робокоп. Ще му се даде ли обаче киберченгето? Зависи от вас!

Гласувайте до утре в 12.30ч, в анкетата ни във Фейсбук!

Тагове:  ,

Оставете отговор