Роби Колтрейн защити Роулинг

hagrid

Актьорът Роби Колтрейн, изиграл ролята на Хагрид във филмите за Хари Потър, защити Дж.К. Роулинг от политкоректната тълпа, атакуваща авторката в “Туитър” задето уж била трансфобна. Така той рязко се отличи от предателите Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, които се обърнаха срещу Роулинг, само и само да покажат колко са либерални и бяха справедливо наречени от колегата си Лорънс Фокс “разглезени милионерчета”.

“В Туитър има хора, които само стоят и чакат да бъдат обидени”, отсече Колтрейн. “Не мисля, че Роулинг е казала нещо обидно. Не зная защо в Туитър има цяло поколение, което стои в очакване да се засегне. Тези хора надали щяха да спечелят Втората Световна Война. Съзнавам, че звуча като сърдит старец, но в крайна сметка трябва да се вземеш в ръце и да продължиш. Спирам дотук, тъй като на тия години нямам нужда от целия хейт, който ще се излее отгоре ми”.

В същото време онлайн списанието Spectator направи разследване относно твърденията, че новата книга на Роулинг е трансфобна и разкри, че това е пълен фарс, сготвен от така наречените “борци за социална правда”, а всъщност неокомунисти, мечтаещи за диктатура. В романа от 900-страници, сравнен с книга на Дикенс, на страница 75 има абзац, в който се споменава, че през 1971-ва година е имало убиец, облякъл рокля, за да приближи жертвата си. Заради това нещо е цялата истерия. Човек би се притеснил какво ли ще стане ако полуграмотните хунвейбини, упражняващи терор в “Туитър” вземат, че гледат класически филми на ужасите като “Психо”, “Мълчанието на агнетата” или втората част на “Коварен капан” – сигурно ще поискат да пратят създателите им в лагер. Затова и чест прави на Колтрейн, че се показа като мъж и защити една дама от тълпата!

Оставете отговор