Разхладете се в хотел “Валхала”

Hotel_Valhala

От 30-ти юли на книжния пазар у нас ще може да се намери “Наръчник на Хотел Валхала” – най-новата книга на Рик Риърдън от поредицата “Магнус Чейс и боговете на Асгард”.

Поздравления!

Избран си за един от смелите воини на Один и можеш да влезеш в хотел „Валхала“.

И какво ще правиш сега?

Този абсолютно задължителен указател за боговете и богините, митичните същества и фантастичните животни от Деветте свята е подготвен специално за теб, скъпи наш госте. Тук ще намериш всичко, което трябва да знаеш, за да започнеш подготовката си за Рагнарок – основна статистика, интервюта, любопитни истории, лични спомени. След като го изчетеш с кориците, вече никога няма да объркаш джудже с елф или пък да си помислиш, че Рататоск е сладко малко нещо!

Искрено се надяваме, че ще откриеш както забавление, така и просветление между страниците на НАРЪЧНИК НА ХОТЕЛ „ВАЛХАЛА“ КЪМ ДЕВЕТТЕ СВЯТА и ти пожелаваме приятен вечен престой в нашето прекрасно учреждение.

Книгата излиза у нас благодарение на издателство “Егмонт”.

Един коментар за Разхладете се в хотел “Валхала”

  • Alexander  :

    Също от издателство “Егмонт” може да намерите на книжния пазар поредица рисувателни книжки за деца над 4 години, включително “Спайди и невероятните му приятели”, а за порасналите фенове – “Електриков идол”, втора част от романтичната поредица “Мрачен Олимп” на Кейти Робърт!

Оставете отговор