Първото гласуване след Нова година е за аниме!

Anime of the Year 21

Гласуванията за годишните награди на клуба за фентъзи и хорър продължават с категорията за Аниме на годината! Три заглавия стигнаха до номинация и само едно от тях ще може да спечели.


free polls

Първият номиниран е класиката за гигантски роботи “Евангелион”, чиято история най-после приключи през миналата година. Епичният сблъсък на младия Шинджи Икари и пилотираната от него Ева със страховития космически план, докарал демоничните Ангели на Земята и почти унищожил човечеството. Припомнете си ревюто на последния филм ТУК!

Втората номинация е за Free!, невероятната история за израстването, разказана през последа на страхотните плувци Харука и Рин и проследяваща вълненията и приятелството им в няколко сезона и пълнометражни филми, най-новият от които излезе през 2021-ва година. За ревю, с което да представя поредицата избирам красивия втори сезон, представен ТУК!

Третата номинация отива при “Легендата за Екзорсизма” – невероятна азиатска продукция, която ни въвежда в един необятен свят на смели култиватори – екзорсисти, зли демони, властни императори. Свят, който впечатлява с величието на героите си, жестокостта на злодеите си и пъстротата на сюжета. Ако искате да прочетете пълното ревю на анимето, моля кликнете ТУК.

За жалост само едно от тези прекрасни анимета ще вземе наградата ни, печелена в минали години от продукции като “Железният алхимик”, “Обещаният Невърленд” или “Седемте смъртни гряха”. Гласувайте до утре в 12:00ч!

Оставете отговор