Първи поглед към Transformers Cyberverse

Cyberverse1stLook

“Хасбро” представиха новата си поредица “Transformers Cyberverse”, която трябва да излезе през 2018-та година с резюме и първа снимка, на която виждаме Бъмбълби на преден план и на по-заден Уиндблейд и Оптимус Прайм. Резюмето на историята гласи:

Бъмбълби е на критична мисия, в която животи са заложени на карта! Само дето не може да си спомни каква е тя… за щастие добрата му приятелка Уиндблейд го е намерила, за да му помогне с възстановяването на паметта му. С всеки върнат спомен Бъмбълби преоткрива старите си приключения на Кибертрон, преди идването си на земята. Преживява наново веселите мигове, когато е участвал в състезания с приятели, както и трагичните, които са променили живота му. Миналото му ще го превърне в героя, който познаваме днес.

Възстановената му памет идва с улики, които ще подскажат и на двамата как да завършат мисията си на Земята и да спасят приятелите си. Десептоконите обаче ги следват по петите… и времето им изтича.

Преди тръгването на новия сериал, до края на годината очакваме и финалът на поредицата “Трансформърс: Роботи под прикритие”.

Тагове:  

Оставете отговор