Първият полуфинал – Спайди срещу Мандо!

Spidey vs Mando

Лятната ваканция на Цитаделата отмина и сега е време да подновим нашата рубрика с Дуели, стигнала фазата на полуфиналите, които трябва да определят двамата герои за последната битка в края на септември.

От едната страна е Спайдър-мен на Том Холанд, героят, вече спечелил най-трудната битка на света – със себе си. Образът, който е част от вселената на “Отмъстителите” първо доказа, че Питър Паркър е най-добрият Спайдър-мен, като разгроми Майлс Моралес, а после, че е и най-добрият Питър Паркър, след като победи Невероятния Спайдър-мен от филмите с Андрю Гарфилд.  Сега обаче паешките му умения ще бъдат поставени на върховно изпитание…

Мандо е ловецът на глави, създаден от Джон Фавро за The Mandalorian, новия хитов сериал на “Дисни”, вдъхнал нов живот на поредицата “Междузвездни войни”. Той вече доказа, че има точен мерник, като първо отстреля Ерик Килмонгър, който искаше да бъде крал в “Черната пантера”, а после приключи амбицията и на Кайло Рен, върховния лидер на Първия ред. Ще улучи ли обаче Мандо и този път?

На финала някой от тези герои ще опита да повтори класическата приказка за Човека и Лъва, тъй като в другия поток са Кимба и Симба. Сега обаче ще трябва първо да проверят кой е по-силен измежду тях двамата. Спайди или Мандо? Гласувайте във “Фейсбук” до утре в 11:00ч!

Оставете отговор