Пролетния панаир на книгата отвори врати!

book fair 2019

Пролетният панаир на Книгата отвори врати по-рано днес в Националния Дворец на Културата, а ценителите на българска фантастика ще могат да се снабдят с някои от най-силните жанрови заглавия у нас от щанд 338, на третия етаж, където се намира издателство “Иви Пет”! Там ще може да си закупите моята книга “Звездата на Гибелта”, острата социална драма “Истории от варела” на Делиян Маринов, поредицата сборници “Сказанията на Стрикса”, петият том от които излезе вчера, както и трилогията криптоисторически романи от Цветлин Вълев, която е намалена на 20 лв. От “Иви Пет” ще може да си закупите и красиви платнени дрешки за книгите си, с които да ги обличате така, че да не се повреждат.

Третият етаж като цяло е добро място да започнете обиколката си в НДК, тъй като на него се намират още сдружение “Книги-игри”, “Миранда”, “Фют”, “Бард”, “Хермес”, “Колибри” и “Ибис”, където също има качествени неща. На първия етаж пък е хегемонът “Сиела”, сред предложенията на който има роман за “Отмъстителите” от Дан Абнет и красиво издание на Брандън Сандерсън.

Като цяло засега интересът изглежда сравнително слаб, като се надяваме причината затова да е в работния ден. Събота от 16:00ч с “Иви Пет” представяме петия том от “Сказанията на Стрикса” и каним всички приятели да присъстват!

Оставете отговор