“Проклятието на инките” стига читателите благодарение на ИК “Бард”

curse of the incas
Фантастичните трилъри са идеалното четиво за лятото и затова “Проклятието на инките” от Кристофър Райд излиза точно навреме, благодарение на издателство “Бард”.
Годината е 1908 и Кубът на бога слънце, скрит в Перу в продължение на повече от 500 години, е откраднат. Изработеният от чисто злато прокълнат артефакт има способността да контролира умовете на хората – и целта му е кърваво отмъщение. Най-могъщият човек в Южна Америка, епископ Франсиско, става негов роб. Един човек е разпнат. Невинни биват избивани. Перуанската армия е мобилизирана. Всички са изплашени.
Само един човек е неуязвим за разпространяващото се зло – Уилсън Даулинг, Надзирателят, човекът от бъдещето, който трябва да изпълни серия жизненоважни мисии, кодирани в свитъците от Мъртво море…
Освен “Проклятието на инките”, в последните седмици ИК “Бард” пуснаха и други любопитни заглавия за почитателите на фантастиката – “Джентълмен Джоул и червената кралица”, космическо приключение от Лоис Макмастър Бюджолд и “Гонитбата на шута”, епично фентъзи от Робин Хоб.

Тагове:  

Оставете отговор