Принц Аш срещу Кай Волтури

Стигаме и до шестия Дуел на Цитаделата за 2024-та година, в който насочваме погледите си към младежкото фентъзи, тъй като един срещу друг застават принцът на тъмните елфи Аш от поредицата “Железните феи” на Джули Кагава и Кай Волтури, един от господарите на вампирите в сагата “Здрач” на Стефани Майър. Вие ще решите кой да надделее в битката помежду им, като гласуването продължава до утре в 12ч!

В следващите редове ще може да прочетете малко повече за ПРЕТЕНДЕНТИТЕ…

youtube-video-gif (4)

Зимният принц Аш е елф, син на легендарната кралица Маб. Ненадминат и изключително смел боец, той се отказва от знатно положение заради любовта си към смъртното момиче Меган Чейс и е неизменно до нея, докато тя се бори със страховити противници като Железния крал, враг както на двора на майка му, така и на съперниците му от Летния двор. Аш има вековен опит и могъща магия, които са го извеждали неведнъж до победата, но ще успее ли да спечели и в Цитаделата?

caius order

Кай e вампирски аристократ, прочут с неописуемата си жестокост. Роден е векове преди Христа, като в някакъв етап от живота си става част от вида на кръвосмучещите. Преживял е срещи с могъщи свои себеподобни от Дакия, както и с върколаци, а когато амбициозният Аро създава клана на Волтурите, бива привлечен в него заради свирепостта си. Като ръководител подлага на безмилостно изтребление върколаците, които заради него вече не се срещат в Европа и Азия. Силно темпераментен, той е склонен лично да се хвърля в битка. Дали обаче това ще е правилната тактика за този двубой?

Дуелите – рубриката, в която ВИЕ решавата кой да победи!

Оставете отговор