Примархът на ултрапехотинците представен в Warhammer TV

guil
Легендарният примарх на ултрапехотинците Робуте Гилиман – оказва се, че точното произношение на името му е това – бе представен в онлайн канала Warhammer TV. Във вълнуващ клип виждаме каква е ролята му в най-новите събития от 41-вото хилядолетие, а после получаваме и коментар за статистиките му в бордовата игра. Приятно гледане!

ОБНОВЕНА: Вчера в Интернет изтече още информация за ролята на Гилиман в конфликта и това как той посреща Империума на 41-вото хилядолетие. От нея научаваме, че:
– Гилиман смята, че човечеството се е провалило. Той признава, че примарсите са провалили Императора, но и той е провалил тях. Според него най-лошото е, че те заедно са провалили хората.
– Примархът прекарва цял ден в тронната зала с баща си. След това получава “просвещение” от него.
– Гилиман става Лорд Командир на Империума и отнема титлите на някои Върховни Лордове.
– Според Гилиман войната с Хаоса навлиза в нова фаза и се надига “ужасен мрак”.
– Гилиман се зарича да вдигне армии, невиждани от времената на Великия поход насам, преди Ереста на Хорус. Оказва се, че Империума има скрити армии, крити по политически причини, а започва строежът и на нови оръжия, на които “слугите на Хаоса не могат да устоят”. Спекулира се, че това са нови космически пехотинци от кръвта на Гилиман.
– Лорд Сайфър е затворен в Имперския дворец, а Гилиман казва, че не го познава. Кой е лорд Сайфър вижте в това видео:

Като цяло повечето фенове смятат, че светът на Warhammer 40 000 навлиза в последните времена…

Защо живея? Какво искаш от мен? Дадох всичко за нашата мечта и виж какво направиха те! Изградиха империум на страха, омразата и невежеството. По-добре да бяхме изгорели от огъня на Хорусовата амбиция, отколкото да доживеем това. Твърде дълго пионките на Хаоса се бъркаха в съдбата на вида ни. На това трябва да бъде турен край!
– Робуте Гилиман, Лорд Командир на Империума

 

 

Тагове:  

Оставете отговор