По-малко от десет дни до “Тримата вълшебници и Златното руно”

three wizards

По-малко от 10 дни остават до излизането на “Тримата вълшебници и Златното руно”! Това стана ясно след като Весела Фламбурари от издателство “Горната земя” обяви за деня на будителите, че предстои излизането на новата реколта заглавия, подготвени от ателието за детски книги от български автори:

“Още мъничкооо! Само десет дни останаха за да ги вземем в ръце. Александър Драганов с “Тримата вълшебници и златното руно” (художник Даниел Комбаков – Кокомба), Гергана Йоханова (Гери Йо) с “Просто няма какво да се случи” (художник Мая Бочева), Петя Александрова с “Дея Орхидея и госпожа Маншон” (художник Станимира Петрова), Елена Павлова с “Ринглас и боговете близнаци” (художник Петър Станимиров).
Това е богатият ни урожай за тази година!”

“Тримата вълшебници и Златното руно” е петата ми самостоятелна книга след “Хрониките на Ралмия”, “Сказания за Ледената планина”, “Черната корона” и “Звездата на Гибелта” и първото ми заглавие за деца след Ралмия. Вярвам, че с Весела Фламбурари сме подготвили нещо специално, подходящо за цялото семейство и разчитам на подкрепата ви!

 

Оставете отговор