Последните новини от сериалите за “Трансформърс”!

cyberverse academy

След като пуснаха снимка от игралния филм за “Бъмбълби”, от “Хасбро” зарадваха феновете си и с новини от анимационните сериали, които са подготвили за новата година. Ние вече ви писахме за Cyberverse, който разказва нова история за изгубилия паметта си Бъмбълби, като вече имаме и продължителността на шоуто. То ще е доста по-кратко от очакваното – първият сезон ще е от 18 епизода по 11 минути всеки. Това времетраене изглежда новото оптимално за поредицата, тъй като важи и за останалите продукции.

rescue bots academy

Rescue Bots Academy пък е продължението на популярната серия “Роботи спасители” и ни запознава с ново поколение аутоботи, които се учат да помагат на хората, като сред тях е и Хот Шот, чаровникът от класиката “Армада”, излизала в началото на века. Това сериалче се очертава доста по-дълго – 52 епизода от по 11 минути, които ще излязат по телевизията през следващите две години.

“Трансформърс” ще продължат и своята доста разочароваща анимация за възрастни. След злополучния Combiner Wars от миналата година и продължението Titans Return се очертава доста тъповато два епизода преди края си. Догодина обаче трябва да излезе финалната серия Power of Primes, но изглежда малко вероятно тя да предложи нещо различно от видяното досега.

Тагове:  

Оставете отговор