Покана за награди

awards cit

Фентъзи клуб “Цитаделата” за 22-ри път ще раздаде годишните си награди за фентъзи и хорър! Това ще се случи тази събота, на 21 януари от 17.30ч, а наш любезен домакин за поредна година е Дом на Културата “Средец”, където ще ни чакат във фоайето пред концертната зала. Може да се запишете официално като гости във “Фейсбук“, но това не е задължително, за да може да дойдете.

Movies of the Year - 2022

Гласуванията за отличията ни по категории преминаха динамично и интригуващо, като най-голям интерес изненадващо предизвикаха категориите за Герой и Злодей на годината, въпреки, а може би и заради нестандартната селекция в тях. Това обаче не намалява значимостта на останалите ни трофеи, като в състезанията за Книга и Аниме на годината видяхме убедителни победители, в тези за Игра и Сериал на годината направо разгром, а в селекцията за Филм на годината гросмайсторска битка между фаворит, дълго чакал да стигне битка за победата и изненадващ претендент, появил се от нищото, при това с лек геополитически привкус.

series of the year 2022

Не бива да забравяме и категориите за Автор и Международен хит, почели творчеството на наши любими автори, а има и още категории, които избрахме в по-тесен кръг и за които ще пиша през следващите няколко дни. След всичко казано дотук се надявам да сме Ви уверили, че си струва да присъствате на нашето събитие! Очакваме Ви!

Book of the Year

Тагове:  

Оставете отговор