Подарък за феновете на Хари Потър, юбилейно издание за “Здрач”

cos podarak
Специален подарък са запазили от издателство “Егмонт” за всеки, който си поръча илюстрованото издание на “Хари Потър и Стаята на тайните” от сайта им ТУК, преди самото излизане на книгата на 4-ти октомври. Това е приказна текстилна торбичка, а октомври се очертава вълшебен месец за потърфеновете, тъй като на 13-ти излиза и осмата книга, “Хари Потър и прокълнатото дете”, сценарий на едноименната пиеса.
В същото време от водещото издателство за детска и тийн литература у нас не са забравили и за феновете на “Здрач”. На 3-ти септември у нас излиза юбилейното издание на класическия вампирски роман, който включва и новата версия, в която пола на главните герои е обърнат и обикновеното момче Бо сваля недостъпната кръвопийка Идит.
zdra4 ubilqrka
Предполагам не е далеч и моментът, в който издателството ще обявят излизането на “Бронзовият ключ”, третата книга от поредицата “Магистериум” на Холи Блек и Касандра Клеър, която преведох по-рано тази година, а тия дни приключвам и работата си по “Чукът на Тор”, втората книга от сагата “Магнус Чейс и боговете на Асгард”. Както може да предположите и сами, нямам право да разкривам нищо от сюжета на тези книги, но като читатели можем само да благодарим на “Егмонт” за вълшебната есен, която се очертава за фентъзи феновете!

Тагове:  

Оставете отговор