Писмо от Ейдриън Уейн

sonora new

Днес писателят и издател Ейдриън Уейн, известен със заглавията си във формата на книгите-игри, разпространи писмо по социалните мрежи, включително и в групата на “Цитаделата”. Ето какво гласи то:

Здравейте, приятели! Пиша ви лично от мое име: Ейдриън Уейн (Алекс). Последната година се боря с упорита болест, но точно днес не искам да мисля за това, защото е рожденият ми ден. Ще се радвам да видя пак много от познатите и приятелите си, затова събитието в КЦ Славейков тази седмица ще е просто за книгите на Уейн и Блонд. Благодаря за всичко на хората, които са ме подкрепяли през годините!

Ето все пак и обичайният текст за такива представяния на автори (миналата година започнахме с Майндкрайм и Върджил): в дома на Книгите-Игри на пл. Славейков 7 вече три години са събрани всички възможни интерактивни заглавия – както класическите от 90те, така и новите от последните години; както българските, така и англоезични книги: общо 500 заглавия, някои от които много редки и интересни! Вече имаме книги-игри и за най-малките, с много цветни илюстрации, както и книги-игри по известни филми и комикси. Този уикенд ще намерите всички близо 50 заглавия на Блонд и Уейн, което включва стари и нови книги, техни самостоятелни книги-игри и разкази-игри в сборни издания + принтове с любимите корици за подарък!

Очакваме ви, както винаги, в петък, събота и неделя – но този месец в още по-късни, летни часове: МЕЖДУ 18:00 И 21:00 ЧАСА! Как да ни намерите, ако не сте идвали: на пл. Славейков номер 7, срещу Макдоналдс, се намира големият централен безистен, първият откъм ул. Раковски. Влизате в безистена, на вътрешното площадче, и поглеждате вдясно: има табела “Борса за Учебници” – а ние сме точно ДО нея, с нов надпис “Книжен Център Славейков”.

Подкрепяме Ейдриън Уейн и препоръчваме неговите книги-игри, особено “Варварският бог”, “Принцът на Алкирия” и продълженията им, както и историите за отец Валенс и фентъзи екшънът “Майстори на меча”. Книгите на Ейдриън Уейн и Робърт Блонд са едни от най-добрите в цялата история на интерактивната литература не само у нас, но и в цял свят.

Тагове:  

Оставете отговор